diumenge, 3 de desembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

Per aconseguir un estil de vida més òptim no és necessari tenir unes idees pròpies o vertaderes. Si les persones tenen la capacitat d'actuar per impuls, perquè han d'aturar-se a pensar o analitzar unes idees innecessàries?

A més a més, sense estudiar unes idees abans d'actuar, una persona pot executar una acció de forma correcta i arribar a ser feliç. Cert és que la filosofia ens ajuda a la recerca d'idees correctes, la qual ens fa cometre menys errors i tenir una felicitat més plena. Però això no vol dir que les idees puguin condicionar la forma de vida d'un ésser viu.

Gràcies a la capacitat que tenim d'actuar per impulsos, moltes de les accions que realitzem cobren més importància i són més sentimentals, ja que les fem amb més eufòria.
Encara que disposem d'aquesta capacitat, hi ha vegades que aquest tipus d'impuls no és tan eficaç, ja que ens pot portar a decisions que després lamentem.
Però tanmateix per poder realitzar una vida més humana, com diu la mateixa paraula hem de ser més humans, és a dir, hem d'actuar amb més nostàlgia i sentiments davant situacions concretes.

Per tant, és millor ser més espontanis davant situacions de la nostra vida per així tenir o ser uns éssers més humanitzats davant la societat d'avui dia.

Autora: Diana Mariano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!