divendres, 4 de maig del 2018

Filosofia a cop de rap

La filosofia musicada ha estat la proposta de treball en grup del tercer trimestre per als alumnes de 2n de batxillerat. Ja us vaig comentar com havia de ser. Ara ja tenim els treballs, tots divertits i fets amb molt d'esforç, alguns amb millors recursos tècnics que altres, n'hi ha de més creatius visualment que altres amb una lletra molt ben elaborada. Destaquen per la seva interpretació en més d'un cas i pel sentit de l'humor també. Aquí els teniu. Esperem que us agradin, perquè del que no hi ha cap mena de dubte és de que s'ho han passat força bé fent-los. Ni una queixa, sabeu, ni una... I tota la feina s'havia de fer a més a més de la feina habitual. Un mèrit compartit. 

El vídeo de l'Alba, la Lorena, la Paula i la Nàdia va ser un vídeo de 10. No us estranyarà gens quan el veieu!


El de Halima, Mounia, Sara i Maria també inclou broma final. Fregant el 10, què menys!

 

Iván, Alejandro i David han triat un entorn urbà que invaeix el que va ser un entorn natural i canten el seu rap armats, com no, dels seus mòbils inseparables. 



Un text excel·lent per acabar amb l'eterna (o quasi) disputa entre la filosofia racionalista i l'empirista. Un combat més real que no us penseu. Un altre treball de 10. 


Originalíssim vídeo concebut al marge de modes musicals que fa servir la imatge com a símbol de les idees, de manera semblant  a com els conceptes cartesians representen els objectes externs a la raó. Llàstima de les dificultats que van tenir amb el so, tot i que encara il·lustra millor les tesis cartesianes de les Meditacions. Un autèntic tour de force per a joves que han fet el seu primer tast de la filosofia racionalista. 


Unes grans intèrprets, un text elaborat, impacte sonor i visual amb un ritme tallant, sec, que elimina tot dubte escèptic!


Maneres de prendre's la filosofia amb filosofia! No negareu que s'ho van passar d'allò més bé fent-lo. 



Us asseguro que aquest impressiona, fins i tot em va provocar una mica de por. Quina interpretació! Sembla que la filosofia és una cosa molt seriosa. Un merescut 10, sense cap mena de dubte. 


I un altre de 10, amb molt sentit de l'humor, molt treballat... Un més que es mereix un aplaudiment, no us sembla? 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!