dissabte, 27 d’octubre del 2018

Xerrada amb Sabri Louatah de la mà de Najat El Hachmi

Potser algú pensava que havíem perdut el bon costum de fer filosofia everywhere i que aquest bloc havia quedat oblidat. Res més lluny de la realitat! Calia una mica de temps per començar amb una bona traca, repetint experiències d'èxit i satisfacció del curs passat i renovant-les al mateix temps, ja que els seus protagonistes són uns altres, fins i tot quan són els mateixos, precisament perquè estan en procés de ser ells mateixos. Podeu començar a veure les seves creacions fotofilosòfiques en aquest bloc sota l'etiqueta Fotofilosofia 2018, ja que tornem a participar a la Mostra de Fotofilosofia de Catalunya amb els alumnes de 4t d'ESO i de 1r de batxillerat. 

En aquesta entrada podeu veure un vídeo que recull part de l'experiència que va suposar participar en la xerrada amb Sabri Louatah, autor d'una trilogia novel·lística, Els salvatges, en la qual es va imaginar un candidat àrab a l'Eliseu. Vam tenir la sort de comptar amb la presència de Najat el Hachmi, guanyadora del Premi Ramon Llull de novel·la en 2007. Aquesta xerrada forma part de les activitats que proposa el CCCB per adolescents i que aquest any estava integrada en la Biennal de Pensament de Barcelona.

Deixem per una altra entrada les impressions i reflexions dels alumnes, les seves espurnes de pensament filosòfic que ens haurien d'esquitxar a tots. Ells ja han despertat del somni dogmàtic, tot i que es trobin en la fase de badall. Com sempre per ensenyar no queda altre que aprendre, també d'ells. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!