dilluns, 27 de novembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

Les idees són necessàries en tots el àmbits de la nostra vida, moltes vegades no directament però si d'una manera indirecta. Ja que tots, vulguem o no les tenim, i cadascuna és imprescindible.
Moltes de les idees que tenim són les que ens ajuden a prendre les decisions més importants de la nostra vida. Gràcies a elles pensem el que és millor per la nostra vida. Es veritat que no necessitem les idees per mantenir la nostre cos viu, no és una cosa essencial com el menjar, però si que les necessitem per augmentar la qualitat de la nostra vida, i viure més feliços.  
Si no tinguérem idees seriem tots iguals, viuríem en un món avorrit, sense diferents opinions. Clarament si no les tinguéssim tindríem moltes menys discussions i conflictes, però moltes vegades els conflictes ens ajuden a millorar i a acceptar les idees de las altres persones, posant-les en comú i així produir alguna cosa nova molt millor.
No són imprescindibles les idees però si molt necessàries per a totes les persones, ja que són allò que ens determina la vida.


Autora: Adriana Lucía Ramírez Quiroz

Libre de virus. www.avast.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!