diumenge, 3 de desembre del 2017

És important aprendre a pensar bé?

Realment penso que sí que és important aprendre a pensar bé, ja que al llarg del nostre dia estem constantment pensant, ja siguin pensaments bons o dolents.
Saber pensar és important ja que és mitjançant el pensament que es coneix o es produeix tot. Es pot dir que el pensament és la nostra major eina per arribar a la satisfacció dels nostres propòsits en tots els aspectes de la nostra vida.
Podem dir que vivim en un univers mental, ja que tot el que hi ha és produït per al pensament. La causa de tot és mental, som essers mentals. Podem realitzar els nostres pensaments de tres formes diferents: pensar bé, pensar malament o pensar combinant el bé i el mal.
Els resultats de cada forma de pensar sempre són els mateixos, ja que si els nostres pensaments són bons podem esperar tenir resultats bons. En canvi, si els nostres pensaments són dolents, no podem esperar tenir resultats bons i si combinem les dues formes de pensar, evidentment només obtindrem resultats regulars a la nostra vida.
Si el pensar és la causa de tot, el més recomanable és tenir pensaments correctes, pensaments bons, ja que d'aquesta manera crearem només resultats bons a la nostra vida.
Podem dir que la causa de tot és mental, així que sí de totes formes hem de pensar, per què no aprenem a fer-ho bé?
Els éssers humans ens convertim en el que pensem, és a dir, que si sabem pensar de manera correcta, això vol dir què som persones raonables, que pensem abans de parlar i que som coherents. En canvi, si no sabem pensar de manera correcta podríem dir què som persones ignorants.
En conclusió,  realment sí que és important pensar bé a la nostra vida, ja que això ens ajuda a ser persones crítiques, raonables i coherents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!