diumenge, 3 de desembre del 2017

Saber preguntar és més important que saber respondre?

És més important preguntar que respondre, perquè has de saber formular bé la teva pregunta, ja que pots rebre una resposta errònia a la pregunta si està mal formulada. Però si tens un dubte i ets capaç de respondre sense necessitat de preguntar, és a dir, si no arribes a formular la teva pregunta a unes altres persones, però sí a tu mateix, ja que creus que ets capaç de respondre-la per tú mateix, obtindrem una resposta pròpia.
Una resposta no es podria donar sense abans haver fet una pregunta a la qual poguem respondre. Tanmateix, per a que hi hagi una resposta,  hauria d' haver una pregunta, però per a que hi hagi una pregunta hauria d' haver-hi una idea no reflexionada. Llavors, una pregunta sense una resposta no seria una cosa lògica, mentre que tenir una resposta argumentada basada en un pensament personal seria tan raonable com tenir una resposta a una pregunta.
Finalment, una pregunta amb resposta i una resposta sense pregunta seria igual de raonable si està tot formulat correctament.


Autora: Carla Luna Castillo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!