dilluns, 4 de desembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

En primer lloc, les idees poden ser nostres o d'altres i que ens facin reflexionar i fer-nos preguntes, a partir de les qual podrem prendre decisions. A la nostra vida necessitem idees, ja que tenir idees ens serveix per prendre decisions a la vida. 

D'altra banda, les idees són molt importants per a la nostra vida ja que per tot arreu hi ha preguntes que necessiten una resposta o una decisió que hem de prendre en algun moment de la nostra vida i per aquest motiu hem de prendre decisions, que poden ser errònies o encertades. De vegades podem triar decisions errònies que fan equivocar-nos a la vida, però també ens fan reflexionar i anar en busca d'altres decisions encertades.

Si no hi haguessin idees a la vida humana no tindríem cap propòsit a la vida, ja que tots tindríem la mateixa manera de pensar. Tampoc no hi haurien arguments diferents, llavors no podríem refutar les idees dels altres i així no ens quedaríem amb un sola idea per argumentar.  

En conclusió, si no hi haguessin idees a la vida humana no aprendríem coses noves ja que no tindríem cap error, perquè tothom pensaria igual i només tindríem una manera de veure la vida.

Autor: Víctor García González 1r Batxillerat B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!