divendres, 1 de desembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

Les idees són molt importants per l'ésser humà. Els humans som una espècie animal, això ho sabem tots. El que ens diferència de la resta d'espècies és la nostra ment capaç de tenir idees, bones o dolentes, i poder portar-les a terme. És cert que els altres animals també tenen idees. Per exemple, la idea de tenir gana i, com a acte reflex, menjar. Aquesta és la gran diferència, no tenen idees tan elaborades com els humans, actuen per a instint de supervivència, per aquest motiu no podem considerar les seves idees igual que les nostres.
És obvi que nosaltres també tenim instint de supervivència, però anem més lluny i pensem també en el nivell de vida. Les idees que tenim ens ajuden, o això és el que pensem, a millorar-lo. D'acord, si tenim males idees l'empitjorem, però és feina nostra aprendre a diferènciar les bones de les dolentes. Sense unes no existirien les altres. Per tant, les dos són necessàries i al final ens acabarem adonant de quines són quines. 
El que està clar és que sense idees portariím una vida animal. La humanitat s'hauria quedat estancada en la prehistòria i no hauriem evolucionat més.

Autora: Laura Pont   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!