divendres, 1 de desembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

Tant en la filosofia com en la nostra vida quotidiana ens trobem amb idees de tot tipus que ens surten espontàniament. Les idees bones, les vertaderes, ens fan tenir una bona vida i no podríem viure sense elles.

Les idees són importants, mentres siguin vertaderes, per fer-nos el bé, ajudar-nos a prendre les millors decisions i tenir un bon futur a partir d'elles. S'ha de dir que és cert que no són indispensables per alimentar-nos, per respirar, per sobreviure, entre d'altres. Si són falses, ens poden arribar a donar mala vida o fracassar. Diem que són necessàries per viure, pel simple fet de que ens fan tenir una vida en condicions, molt millor, una vida humana saludable.
Tots tenim idees espontànies, ens surten sense voler. Tothom té les seves idees, ja siguin vertaderes o falses. D'aquesta manera tenim, cadascú, la nostra opinió personal. D'altra banda, si cadascú té la seva idea personal, poden haver enfrontaments o debats. Finalment, d'aquests debats entre dues persones o més, es pot arribar a un acord i aprendre l'un de l'altre i tenir la possibilitat de tenir més idees que poden ser beneficioses.

Autora: Ainhoa Tauste 1batxA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!