divendres, 1 de desembre del 2017

Som capaços d'obtenir la felicitat?

Cada persona té un concepte de felicitat diferent, però sabem que és un objectiu fonamental de les nostres vides, tot i que no tothom sap com obtenir-la.
Segons les definicions dels filòsofs, podem veure que pensen diferent a nosaltres, és a dir, tenen una idea diferent a la que la resta de persones pot tenir d'aquest aspecte. Albert Einstein trobava la felicitat en una vida tranquil·la i modesta. En canvi, Aristòtil creia que es tractava de desenvolupar al màxim les pròpies capacitats, i Sèneca deia que la felicitat és viure d'acord amb la naturalesa i reflexionar sobre el sentit de la pròpia vida.
Nosaltres pensem que la felicitat es troba en els petits detalls, en gaudir cada moment i estar amb la gent que estimem i ens estima. La felicitat potser no sigui un estat permanent, però podrem gaudir-la quan aprenguem a valorar el que tenim i a veure que la nostra vida està composta per moments que ens fan feliços.
En conclusió, nosaltres obtindrem la felicitat quan aprenguem que vida només hi ha una i que l'hem de viure al màxim, aprofitant-la amb la gent que estimem i que el més simple és el que ens omple de veritat. La felicitat està en gaudir de cada instant que ens regala la vida.

Autores: Karen Canales, Daniela Jimenez i Laura Fernàndez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!