diumenge, 3 de desembre del 2017

¿Vida humana sense respostes i idees?

La vida humana, és a dir tots, tenim unes idees i uns estils de vida el qual formem al pas de les nostres vides.
Els éssers humans tenim la nostra petita filosofia, bona o dolenta, però la tenim, adonant-nos o no d'ella. Per això el que cal esbrinar és quins valors vivim: si són positius o negatius. Tot aquest conjunt és per sostenir els nostres pensaments i decidir si podem viure sense idees i si és important reflexionar sobre elles i pensar-les amb claredat.
Les nostres vides des de temps antics han necessitat d'idees de certes persones per avançar al ritme que hem establert, al pas de les nostres etapes. Les nostres idees són el nostre avanç, tot i que cal dir que no totes les que hem tingut han estat per al nostre benefici. Tot això ha estat per no utilitzar el mateix que pensaba aquestes idees ... el nostre cap, per no reflexionar i pensar bé aquestes percepcions i ideals que vénen a les nostres ments.
Tots aquests pensaments ens fan preguntar-nos si ens formulem bé aquestes preguntes que donen pas a creacions o simples respostes, llavors que seria més important en el dia d'avui les preguntes o les respostes?
Jo crec que les preguntes són més importants, per què si no en aquest moment seguim tenint problemes dia a dia? Quantes vegades fem una pregunta sabent la resposta? Què espereu aconseguir amb això?
Només tinc una resposta per a això i és que no sabem formular una bona pregunta, tenim la capacitat per crear coses amb gran complexitat però hi ha vegades que no saps actuar davant d'una simple pregunta.
En conclusió, en aquesta vida no es pot viure sense idees ni respostes per la simple relació entre elles: una idea no pot viure sense respostes i si no la té intentes apropar o resoldre aquest pensament amb el temps.

Autor: Omar Verdezoto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!