divendres, 2 de novembre del 2018

Les millors fotofilosofies

Aquest any han participat els alumnes de l'optativa de filosofia de 4t d'ESO i de la matèria comuna de Batxillerat. En total, 80 fotografies originals amb una pregunta filosòfica que, a més de complir amb les condicions de les preguntes filosòfiques, expressi una inquietud personal - i filosòfica!- dels participants. 

Les seleccionades per representar al nostre institut en la Mostra de Fotofilosofia 2018 han estat les més punyents, les més impactants, les més reveladores, les més xocants de totes les que han rebut la qualificació més alta. Hem respectat el criteri proporcional que ens imposa la participació en la Mostra: 10% del total de participants. Per tant, 2 de 4t'd'ESO i 6 de 1r de Batxillerat

De 4t d'ESO han estat seleccionades les següents: 
De 1r de Batxillerat ho han estat aquestes: 
No ha estat gens fàcil la decisió, us ho asseguro. Si feu una passejada pel bloc, clicant a Fotofilosofia 2018, podreu veure-les totes i descobrir la creativitat d'aquests joves aprenents i aprenentes de filòsofs i de filosòfes. La filosofia també és qüestió de gènere, així que cal diferenciar. Si mireu les seves fotofilosofies, comprovareu que ells i elles ho tenen d'allò més clar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!