diumenge, 11 de novembre del 2018

Olimpíada de Filosofia- 1 Fotografia filosòfica

Acabem amb la Mostra de Fotofilosofia, un bon entrenament en pensar preguntes i il·lustrar-les amb imatges, per plantejar un repte més exigent als alumnes de filosofia més veterans del l'institut, els alumnes de 2n de batxillerat. 

Es proposa que facin una pregunta i una fotografia, sí, però centrada en el tema de l'Olimpíada 2019: Realitat i aparença en el món actual. Podeu trobar tota la informació al bloc de l'Olimpíada. Les dues millors seran proposades per representar el nostre institut en l'Olimpíada, ja que és una de les modalitats a concurs. Si arribessin a la final, caldria que fessin una defensa oral en el hall del CCCB el 30 de març de 2019. Si guanyessin, representarien a Catalunya en la final espanyola, que tindrà lloc a Màlaga els dies 26, 27 i 28 d'abril. 

Per tant, les properes entrades seran una exhibició de la reflexió dels nostres alumnes, que no paren de pensar sobre qüestions filosòfiques i sobretot filosòficament, com correspon promoure a les matèries assignades al seminari de filosofia, tot i que no sempre es compleixi amb la seva finalitat didàctica per no respectar, precisament, l'assignació tenint en compte competència, competències, metodologia i didàctica. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!