dijous, 3 d’octubre del 2019

Arriba Fotofilosofia 2019 amb novetats importants!

Un curs més participem en la Mostra de Fotofilosofia, una activitat de reflexió i creació filosòfica i fotogràfica que proposem a l'alumnat de matèries del Seminari de Filosofia. Com a novetat aquest curs cal dir que és el primer en el qual col·laborem dues professores: Vanesa Rodríguez, que imparteix Cultura i Valors Ètics als alumnes de 3r i de 4t d'ESO i Dolors Alcántara, que imparteix les matèries adjudicades al professorat de l'especialitat de Filosofia al Batxillerat, tret de la Sociologia, incomprensiblement. 

Totes dues ens hem coordinat per proposar la celebració del Dia Mundial de la Filosofia, que es va començar a celebrar fa 17 anys, en el marc de la Mostra de Fotofilosofia, que ja va per la tretzena edició. Participaran els alumnes de CiV de  4t d'ESO, que són la majoria de l'alumnat d'aquest nivell educatiu, i tots els alumnes de Filosofia de 1r de Batxillerat. 

Segur que ens sorprendran les seves creacions fotogràfiques, la seva capacitat de pensar filosòficament a partir de preguntes de tema lliure. Les podeu veure a aquest blog, només clicant a l'etiqueta Fotofilosofia 2019. 

Comencem a publicar-les ja! Esperem que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!