dijous, 30 de novembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

No, no podem viure una vida humana sense idees.

Sense idees no tindríem sentiments, ja que, per exemple, la por es produïda per les idees de algú: alguna cosa va a fer-nos mal a nosaltres o a algú que volem,

Sense idees podríem viure sense amor, felicitat, por, tristor. Seríem més eficients per treballar, diuen alguns.

Però si no tinguèssim sentiments, no podríem treballar eficientment, perquè l' empatia que una persona té amb una altra pesona per aprendre no existiria, llavors no podríem ni treballar eficientment ni ser feliços.

Sense idees ja ens hauríem extingit ja que, per exemple, sense tècniques per caçar o saber on refugiar-nos. ja hauríem mort tots de gana o devorats per altres animals.

Sense idees no hauríem tingut cap problema a l'hora d'anar a caçar cap animal, perquè es faria tot ràpid, sense pensar, i la presa no tindria molt de temps per escapar.

Si no  tinguèssim idees, per molt ràpid que annèssim i per molts que fòssim, si la presa fos molt gran no tindríem cap possiblititat sense llances i tampoc sense una estratègia planificada que és qüestió d'idees.

En conclusió, les idees són un punt clau i necessari per a la vida de l'esser humà, perquè sense elles no tindríem ni ciutats, ni construccions, ni res, ni tan sols estaríem vius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!