divendres, 1 de desembre del 2017

Podem viure una vida humana sense idees?

Les idees son necessàries per  a la nostra vida. Hi ha idees senzilles i d'altres  més complexes, també més o menys. Una idea expressa com som i a la mateixa vegada fa possible que siguem el que som, ja que tots tenim idees vulguem o no.
Quasi totes les idees que tenim ens ajuden al nostre dia a dia, també a prendre les decisions importants de la nostra vida. És veritat que les idees no són necessàries  per menjar, dormir, però  sí que les necessitem per  poder mantenir una conversa, per poder crear un negoci, o escriure un llibre.
Si no tinguéssim idees, el nostre món no tindria sentit, ja que pensaríem el mateix. L'avantatge seria que no tindríem tants conflictes, però,  les idees ens fan aprendre i reflexionar, ja que quan parlem amb una persona i no tenim la mateixa idea, podem aprendre de la idea de l'altre persona i podem reflexionar la nostra idea.
Les idees no són sempre imprescindibles, però si que ho són per a moltes situacions de la nostra vida, ja que són les que ens les fixen.  

Autora: Sara Moya Cadenas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació al nostre blog!